Füstölés

Füstölőanyagok több évtizedes gyártási múlttal

Több évtizedes gyártási múlttal rendelkezünk füstölőanyagok tekintetében. Automata ipari berendezésekhez használt bükkfa apríték füstöléshez , vagy száraz fűrészpor hagyományos füstöléshez? Nálunk biztosan megtalálja az Ön számára legmegfelelőbb alapanyagot.

A füstölés a – szárítás és a sózás – mellett az egyik legősibb tartósítási eljárás. A megfelelő fa füstjével a húsok, halak és sajtok konzerválása mellett igen jó ízhatás érhető el.

Az általunk gyártott füstölésre alkalmas alapanyag kizárólag a Vértes hegységből származó, fenntartható erdőgazdálkodásból kinyert bükkfából készül. A rönköket telephelyünkön széthasítjuk és a szabad ég alatt hagyjuk egészen addig, míg a fa nedvességtartalma megfelelő lesz. Ezután a száraz hasábokat ledaráljuk és fedett helyen osztályozva tároljuk, ahogy az alábbi videónkon is látható.

Raktárkészleten különböző méretekben érhető el száraz bükkfa apríték és bükk fűrészpor füstöléshez, melynek nedvességtartalma 10-15% között van, tehát rendkívül száraz. A termék ára 158 Ft+ÁFA/kg. Csomagolás 20 kg és 25 kg-os kiszerelésben.

Kiszállítás futárszolgálattal zsákonként bruttó 4500 Ft.

0-0 mm szemcseméret (20 kg és 25 kg)
0-3 mm szemcseméret (20 kg és 25 kg)
4-8 mm szemcseméret (20 kg és 25 kg)
4-5 mm szemcseméret (20 kg és 25 kg)
6-10 mm szemcseméret (20 kg és 25 kg)
6-12 mm szemcseméret (20 kg és 25 kg)

Videó

Kérjen árajánlatot!